Dakveiligheid

Wij bieden diensten gespecialiseerd in werken op hoogte

Begeleiding

Laat de realisatie van veiligheids-maatregelen begeleiden door een gespecialiseerde (externe) adviseur, eventueel als hoofdaannemer

Lees verder...

Training

Wij bieden trainingen en workshops voor veilig werken op hoogte en toolbox-trainingen voor het op juiste wijze gebruiken van veiligheidsmiddelen en PMB's.

Lees verder...

foto-voor-dakveiligheid-intro

Waarom dakveiligheid?

Op het dak van allerlei panden, bijvoorbeeld van gemeenten, VvE's, woningstichtingen en grote bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, vinden jaarlijks terugkerende onderhouds- en/of installatiewerkzaamheden plaats. Denk hierbij aan onderhoud aan aircosystemen, bliksembeveiliging, hemelwaterafvoeren, zonnepanelen, etc. Vanzelfsprekend dient dit veilig te gebeuren.


Voorkom nare gevolgen

Indien veiligheidsvoorzieningen niet in orde zijn, mogen de werkzaamheden op hoogte volgens de wet niet worden uitgevoerd. Bovendien kan bij schade ten gevolge van onvoldoende veiligheidsvoorzieningen, tegen een gebouweigenaar een civielrechtelijk proces worden aangespannen. Als gebouweigenaar en als werkgever moet u dus op de hoogte zijn van de gevaren en hoe u deze kunt beperken.